Meidän kanssa muuttaminen on helppoa.

Muuttopäivä voi olla erittäin stressaava. Tavoitteemme on antaa sinulle paras mahdollinen ja stressivapaa kokemus. Tiimimme on tehty vahvoista, motivoituneista ja nuorista työntekijöistä.

Meidän hyvin suunnittelemallamme hintamallilla maksat vain muuton kestosta, ilman lisäkuluja.

Anna meidän valita oikea paketti juuri sinulle.

Tarjoamme eri kokoisia autoja eri tarpeisiin. Kokemuksellamme muuttomiehet tietävät kuinka täyttää muuttoauton parhaiten ja tilaa säästäen. Tämä auttaa meitä myös olemaan nopeita ja tehokkaita. Meillä on monta erilaista muuttovaihtoehtoa juuri sinulle. Meidän suosituin ja tehokkain paketti on kolmen muuttomiehen tiimi. Tämä vaihtoehto nopeuttaa muuttoa varsinkin jos taloissa ei ole hissejä. Älä maksa turhaan ylihinnoiteltua urakkahintaa, EZ Palveluilla maksat vain tehdystä työstä. Pyydä tarjousta nyt ja anna meidän valita sinulle sopivin muuttopaketti!

Muutto sujuu paremmin kun on oikeat tarvikkeet.

Meiltä voit saada kaikki tarvittavat muuton sijaistuotteet. Toimitamme muuttolaatikot ja muut tuotteet suoraan kotiovellesi.

Tarjoamme myös suojauspalvelua, jossa muuttomiehemme hoitavat tavaroiden suojaamisen. Vaihtoehtoisesti voit ostaa materiaalit ja tehdä tämän itse.

Tavaroiden kuljetus


Muuton yhteydessä usein tulee huomattua tavaroita joita et enää tarvitse, haluat heittää pois tai vaikka myydä eteenpäin. Kierrätys- ja toimituspalveluidemme ansiosta me voimme auttaa sinua toteuttamaan kaikki nämä helposti ja ilman stressiä.

Jos ostat käytettyjä huonekaluja tai vaikkapa uusia Ikeasta mutta et omista autoa olemme täällä sinua varten. Mitä vaan tarvitset kuljetettavan tai noudettavan olemme täällä sinua varten.Hyvin valmisteltu muutto on nopea muutto

Valmistele muutto ajoissa niin että kaikki on pakattuna valmiiksi ja huolella kun muuttomiehemme saapuvat. Näin teet muutosta helpon niin itsellesi kuin myös meille.


merkitse muuttolaatikosi

Voit merkitä mikä muuttolaatikko menee mihinkin huoneeseen, näin muuttomiesten ei tarvitse kysyä erikseen jokaisesta laatikosta ja myöhemmin sinun ei tarvitse raahata painavia laatikoita oikeisiin paikkoihin. Merkitse lasia sisältäviin laatikoihin ‘helposti särkyvää’ ja erityisen painaviin laatikoihin ‘painava’. Muistathan jättää laatikoihin tilaa jotta ne voidaan kasata päällekäin muuttoautossa.

valmistele huonekalut kannettaviksi

Muista tyhjentää tavarat kaapeista, poistaa kaikki hyllyt ja teipata ovet kiinni. Jalkojen poistaminen sängyistä on helppo ja nopea tapa säästää paljon tilaa muuttoautoissa. Muista myös teipata pyykinpesukoneen putket kiinni koneeseen.


muista liittymät

Muuton yhteydessä on paljon muistettavaa, kuten myös osoitteenmuutokset, sähkösopimuksen vaihto ja muiden sopimusten tekeminen. ota tauko pakkaamisesta

Muista myös rentoutua muuton keskellä, me pidämme huolen että kaikki sujuu juuri niin kuin pitääkin!