Muuton toimitusehdot

  1. Sovellettavuus

Tässä toimitusehtosopimuksessa EZ Palveluilla tarkoitetaan palveluntarjoajaa, ja asiakkaalla tarkoitetaan palvelun tilaajaa.

EZ Palvelut on vastuussa palvelun toteutumisesta näiden toimitusehtojen mukaisesti. EZ Palvelut vastaa myös työntekijöidensä sekä alihankkijoidensa toiminnasta palvelun toteuttamisessa.

  1. Sopimus

Ennen muuton sopimista asiakkaan tulee lukea toimitusehdot ja allekirjoittaa muuttosopimus.

  1. Sopimuksen sisältö

Muuttopalvelumme sisältää tavaroiden lastauksen muuttoautoon asiakkaan osoittamasta kohtuullisesta paikasta, tavaroiden kuljetuksen, sekä tavaroiden purkamisen asiakkaan osoittamaan kohtuulliseen paikkaan.

  1. Asiakkaan velvollisuudet

Asiakas on velvollinen ilmoittamaan seuraavista erikoistapauksista etukäteen, mikäli EZ Palvelut ei ole saanut tietoa niistä ennen muuttoa emme ole velvollisia kuljettamaan näitä.

EZ Palveluille tulee etukäteen mainita, mikäli muuton yhteydessä tulee siirrettäväksi normaalista poikkeavia isoja esineitä tai erityisen painavia kalusteita, kuten piano, kassakaappi tms. erikoista siirrettävää, joka vaatii erityistä huolenpitoa. Esim. jos vuodesohvassa on normaalista poikkeava mekanismi tai kivinen pöytälevy on kiinnitetty koukuilla/liimalla, pitää siitä vaaran tai vaurioiden välttämiseksi mainita etukäteen.

Asiakkaan velvollisuus on selvittää luvan taloyhtiön hissin käyttöön muutossa. EZ Palveluiden työntekijät käyttävät hissejä aina painorajoitusten ja muiden käyttöohjeiden mukaan, mikäli hissi näistä huolimatta menee epäkuntoon ei EZ Palvelut ole vastuussa korvauksista.

  1. EZ Palvelun velvollisuudet

EZ Palveluiden velvollisuutena on suorittaa palvelu resurssinsa huomioiden mahdollisimman laadukkaasti, asiaankuuluvalla ammattimaisuudella ja tilanteen vaatimalla huolellisuudella. EZ Palveluiden tulee ottaa huomioon palvelun hintatarjousta muodostaessa sekä palvelua suorittaessa asiakkaan etu.

EZ Palveluiden on vastuussa kaikesta asiakkaan kuljetuksen kohteena olevasta tavarasta tiekuljetussopimuslain edellytysten mukaisesti.

EZ PalveluiIla on toiminnan vastuuvakuutus. Vastuuvakuutus kattaa asiakkaan kiinteälle omaisuudelle (rakennukset, rakenteet ym.) aiheutuneet vahingot 500.000 euroon asti.

EZ Palvelut sitoutuu antamaan kysyttäessä neuvoja tavaroiden pakkaamiseen oikeaoppisesti, jos asiakas on päättänyt hoitaa pakkaamisen itse.

Pakkaamattomaan tai suojaamattomaan irtaimistoon syntyneet vahingot eivät ole EZ Palveluiden vastuulla.

EZ Palvelut ei ota vastuuta asiakkaan väärin tai huonosti pakkaamista tavaroista.

Tilanteissa, joissa asiakas itse kantaa samaa esinettä EZ Palveluiden edustajan kanssa, on asiakas vastuussa esineestä kantamisen ajan.

  1. Rikkoontumiset ja muut vahinkotapahtumat

Mikäli muuton tai muun työsuorituksen aikana – kaikesta varovaisuudesta huolimatta – asiakkaan irtaimistoa tai muuta omaisuutta rikkoontuu, on hänen tehtävä kirjallinen reklamaatio EZ Palveluille seitsemän (7) päivän kuluessa. Ellei näin ole menetelty, EZ Palvelut ei ole vastuussa rikkoutuneesta tavarasta. Jos siirrettäviä tavaroita ei ole pakattu asianmukaisesti, eivät vauriot kuulu korvauksen piiriin.

Asianmukainen pakkaaminen tarkoittaa tavaroiden pakkaamista muutto-ohjeiden mukaisesti. Pakkaaminen on aina asiakkaan vastuulla ellei toisin ole sovittu. Huonon suojaamisen takia naarmuuntuneita huonekaluja ei korvata. Sama koskee pesukoneita, joiden kuljetustulppia asiakas ei ole kiinnittänyt. Mikäli pesukone jossa ei ole tulppia varovaisesta kuljetuksesta huolimatta rikkoutuu tämä ei ole EZ Palveluiden vastuulla. Samaten lattioiden ja vastaavien pintojen suojaaminen muuton tai muun työsuorituksen ajaksi on aina asiakkaan vastuulla ellei toisin ole sovittu.

  1. Muuttoon valmistautuminen

Poista irtohyllyt ja paketoi ne nippuun narulla, teipillä tai kiristekalvolla. Sängyn rungot, isot kaapit ja kirjahyllyt tulee purkaa sellaisiin osiin, että ne pystyy siirtämään uuteen asuntoon järkevästi tavaraa tai seiniä vahingoittamatta. Lipastojen/kaappien laatikot tyhjennetään laatikoihin ja lukitaan avaimella, jos mahdollista. EZ Palvelut ei kanna lipastoja tai kaappeja jotka ovat täynnä tavaraa. Avaimet teipataan esim. takasivuun tai johonkin muuhun paikkaan, josta ne löytyvät helposti. Jos ovia ei saa lukittua ne tulee teipata kuljetuksen ajaksi.

Suuremmat kalusteet, kuten sohvat, nojatuolit, patjat, sängyt jne. kannattaa kääriä suojamuoviin tai päällystää kiristekalvolla. Patjat ja runkopatjat kannattaa suojata sopivalla materiaalilla siirron aikaisen likaantumisen estämiseksi. Peilit, taulut, valaisimet yms. paketoidaan tarpeen mukaan solumuoviin, aaltopahviin tai kuplamuoviin. Pitkävartisten jalkalamppujen varsi tulee tukea riittävän hyvin, ettei se pääse taipumaan. EZ Palvelut tarjoaa pakkausmateriaaleja sekä pakkauspalveluita.

Kodinkoneet kuten astian- ja pyykinpesukoneet sekä lamput tulee irrottaa valmiiksi ennen muuttoa, EZ Palvelut voivat tehdä tämän lisäveloituksesta ja kiinnittää ne uudessa kohteessa. Muista myös lattioiden suojaaminen.

  1. Laskutus

Laskutus alkaa kun työntekijät saapuvat lähtökohteeseen ja loppuu kun muutto on valmis.

Laskutustavat :

Kortti

Käteinen

Lasku ( Luottotiedot tarkistetaan )

  1. Muuton peruutus

Muuton peruutus viimeistään 5 vrk ennen vahvistettua muuttopäivää on maksuton, jonka jälkeen peruutetusta muutosta veloitetaan 100 euron peruutusmaksu. Muuton siirto toiseen ajankohtaan on maksutonta, uusi aika sovitaan varaustilanteen mukaan.

Edullinen

Pääkaupunkiseudun edullisin palveluntarjoaja!

nopea palvelu

Palvelumme tilaaminen on helppoa ja nopeaa!

Tyytyväisyystakuu

Annamme aina työllemme tyytyväisyystakuun.