fbpx

EZ Palvelut

Helpoin, nopein ja varmin tapa varata muutto
Täytä tarjouspyyntö lomake ja kerro meille tarkasti muuttotarpeistasi. Näin teemme juuri sinulle räätälöidyn tarjouksen joka sopii henkilökohtaisesti sinun muuttoosi.
Valitse mikäli haluat ilmaisen arviokäynnin, muuttolaatikoiden vuokrauksen tai muita lisäpalveluita!
Voit pyydä tarjous sähköpostiin tai varata muuttosi heti! Anna meidän ammattilaisten hoitaa muuttosi ja nauti stressivapaasta muuttopäivästä. Teemme sinulle kotoisan olon jo ennen kuin purat muuttolaatikkosi.
Täytä muuton tiedot ja valitse, että haluatko varata muuton suoraan vai haluatko, että lähetämme sinulle erikoistuneen tarjouksen. Voit aina soittaa meille myös ja varata muuttosi puhelimitse.
☝🏼 Suosittelemme varaamaan muuton mahdollisimman ajoissa, sillä kalenterimme täyttyy nopeasti ja otamme rajallisen määrän muuttoja per päivä.
🙋🏻‍♂️ Tarjoamme aina asiakkaillemme suunnittelukäynnin veloituksetta. Konsultaatio- ja suunnittelukäynnin avulla vähennämme jopa 99%:lla minkään tavaran rikkoutumisen muuton aikana. Vastaamme käynnillä myös kaikkiin kysymyksiinne, annamme tarkemman aika-arvion muutolle sekä suunnittelemme koko muuton yhdessä teidän kanssa. Meillä EZ Palveluilla jokainen asiakas on erityinen!
📺 TV:t ja tietokoneiden näytöt ovat tärkeä ja huomioonotettava osa muuttoa. Suojaamme kaikki muutettavat näytöt osana palveluamme ILMAISEKSI. Suojaamme myös kotinne hankalat kulmaukset kulmasuojilla. Näin huonekaluihinne ei vahingossakaan tule naarmuja muuton aikana, ja tämähän on myös kaupan päälle.
👷🏼‍♂️ Muuttotiimimme on hyvin koulutettu muuton jokaiseen vaiheeseen. Tiimimme koostuu nuorista, hyvällä fyysisellä kunnolla varustetuista työntekijöistä. Pidämme huolen, että muutossanne jokainen yksityiskohta on otettu huomioon, jotta voitte rauhallisin mielin luottaa meihin tavaroidenne siirtämisessä turvallisesti uuteen kotiinne.
🕰️ Käytämme tuntiveloitusta, jotta sinä maksat vain käytetystä ajasta ylihinnoiteltujen pakettihintojen sijaan. Emme veloita kun lähdemme toimistolta, vaan kun saavumme muutettavaan kohteeseen. Veloitus päättyy kun muutto on valmis uudessa kodissanne. Ennen tarjouksen lähettämistä varmistamme aina, että tarjous on räätälöity juuri teidän tarpeillenne, niin että kaikki tavarat mahtuvat yhdellä kertaa eikä aikaa tuhlaannu monen keikan tekemiseen.

-Kustannuksiin sisältyy liikennöintiluvat, kuljetus ja vastuuvakuutukset.

-Hintoihin sisältyy alv. 24%

-Minimiveloitus muutolle on 2,5h, sen jälkeen laskutamme puolitunnittain.

-Sunnuntaisin ja pyhinä hinta +30% , klo 17 jälkeen alkavat muutot sisältää +10% iltalisän

-Tuomme mukanamme nokkakärryt sekä muut työkalut.

Etäisyys:

20 M

2,30 H

Moving form

Lähtökohde:
Valitse asunnon tyyppi
Varasto
Please enter a number from 0 to 20.
Please enter a number from 0 to 20.
Please enter a number from 0 to 20.
* Kuinka lähelle ovea muuttoauton voi parkkeerata
Uusi kohde:
Valitse asunnon tyyppi
Uudiskohde
Arviokäynnin varaaminen ei edellytä muuton varaamista. Arviokäynnin jälkeen voit päättää, että valitsetko meidät.
Ilmainen arviointikäynti
Muuton suunnittelun avuksi EZ palveluiden konsultit voivat varata sinulle ennen muuttoa tehtävän arvioinnin. Haluamasi mukaan voit valita kotikäynnin tai virtuaalisen arvioinnin videopuhelulla. Osana luomaamme asiakaskohtaista palvelupakettia konsulttimme selittävät muuton prosessin ja kertovat selkeästi kaikki yksityiskohdat. Saat myös aika-arvion muuttoasi varten, suosituksia mitkä huonekalut olisi hyvä suojata ja vinkkejä kodin pakkaamiseen helpottaakseen muuttoasi. Meistä on tärkeää, että voimme ohjata sinut muuttoprosessin läpi jo ennen itse muuttoa. Jos sinulla tulee mieleen mitään kysyttävää arviointikäynnillä konsulttimme on valmis vastaamaan niihin.
Subscribe email
Luettele kaikki huonekalusi, jotta saamme tarkemman kuvan muutosta. Voit myös lisätä kaikki erityiset huonekalut, joita meillä ei mahdollisesti ole vaihtoehtoina esim. jääkaappi, grilli yms.

Huonekalujen määrä ja valinta

Please enter a number from 0 to 50.
Please enter a number from 0 to 50.
Please enter a number from 0 to 50.
Please enter a number from 0 to 50.
Please enter a number from 0 to 50.
Please enter a number from 0 to 50.
Please enter a number from 0 to 50.
Please enter a number from 0 to 50.
Please enter a number from 0 to 50.
Please enter a number from 0 to 50.
Please enter a number from 0 to 50.
Please enter a number from 0 to 50.

Erityiset huonekalut

List
Nimi
Pituus (cm)
Leveys (cm)
Korkeus (cm)
Määrä
Volume
 
Upload photo
Jotta meillä on parempi käsitys tulevasta muutosta, voisitteko lähettää meille kuvia kotinne jokaisesta huoneesta kalustettuna?
Drop files here or
Max. file size: 50 MB.
  Kuinka monta laatikkoa sekä laukkua tai kassia tulee muuttoosi? Numeron ei tarvitse olla tarkalleen oikea. Tämä on vain suuntaa antava meille.

  Pientavaran arviointi

  Suosittelemme aina vuokraamaan meiltä muuttolaatikot, koska tämä on helpoin sekä turvallisin tapa pakata ja kuljettaa tavarasi. Meidän laatikot ovat suunniteltu pinottavaksi, joka tekee niistä hyviä kuljetettavaksi nokkakärryillä. Tämä on myös ekologisempi vaihtoehto, kun näitä laatikoita käytetään jatkuvasti uudelleen.

  Tarvitsetko vuokrata muuttolaatikoita?

  Vuokraamme 60l muovisia muuttolaatikoita toimitettuna kotiisi. Muuttolaatikoiden hinta on 0,15€ per laatikko sekä toimitus-ja noutokustannus yhteensä 40€.
  Toimitus- ja noutoaikamme on ma-pe klo 15-20 välisenä aikana. Klikkaa tästä valitaksesi toimitusajan
  Tarjoamme valikoiman lisäpalveluita, jotta muutto sujuisi paremmin. Lisää haluamasi lisäpalvelut muuttoosi painamalla + nappia.

  lisäpalvelut

  Kierrätyspalvelu (muuton hinta + yksi tunti päälle ja sorttiaseman kuitti)
  Hinta: 1h muuttohintaan + sorttiaseman lasku
  Lattian suojaaminen
  30€ - 1 kohde
  Lattian suojaaminen
  50€ - 2 kohde
  Huonekalujen suojauspalvelu
  Hinta : 35€
  Pyykinpesukoneen irrotus ja asennus
  Hinta : 70€
  Varastointi
  Hinta : alk. 10€ / pv
  Pakkauspalvelu (kaksi pakkaajaa)
  Hinta : 90€ / h
  Toimitamme muuttotarvikkeet suoraan ovellesi, joka tekee pakkaus prosessista vielä helpompaa. Voit lisätä muuttotarvikkeita myös myöhemmin varauksessa.

  muuttotarvikkeet

  Suojamuovi
  13€ / rulla
  Kuplamuovi
  15€ / rulla
  Silkkipaperi
  10€ / 1kg
  Lattian suojauspaperi
  10€ / 50m rulla
  Jätesäkit
  4€ / rulla
  Hidden
  Packing tape
  3.5€
  Pakkausteippi
  4€ / kpl
  Maalarinteippi
  4€ / kpl
  Kulmasuojat
  0,7€ / kpl
  Koko muuttoprosessisi helpottamiseksi teemme yhteistyötä siivouspalvelun kanssa, joka voi hoitaa muuttosiivouksesi. Kun ruksaat ruudun, lähetämme tietosi siivouspalvelulle, joka ottaa yhteyttä sinuun mahdollisimman pian.
  Muuttosiivous (KTN-Siivouspalvelut) alk. 50€ / h
  Lisääteidot: https://ktn.fi/palvelu/muuttosiivous/
  Kuinka paljon huonekaluja, laatikoita ja kasseja sinulla on muutossasi asuntosi kokoon nähden? Onko sinulla normaalia vähemmän, keskivertoisesti vai paljon tavaraa? Hyvä sääntö on, että jos olet muuttanut äskettäin (1-2 vuotta sitten), sinulla ei todennäköisesti ole paljon ns. ylimääräistä tavaraa, joten normaali. Jos et ole muuttanut esimerkiksi yli 5 vuoteen, niin on hyvin mahdollista, että sinulla on paljon tavaraa.

  Kuinka paljon tavaraa sinulla on

  Normaalia vähemmän
  Normaalisti
  Paljon

  Timezone: Europe/Helsinki September 2023

  MON TUE WED THU FRI SAT SUN
  123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  252627282930
  Hidden
  Tästä pystyt valita oman muuttopäiväsi ja sen aloitusajan. Aloitamme muutot kello 9.00 tai kello 13.00. Kalenteri näyttää, että onko valitsemasi aika vapaana.If you choose to book the move directly, you will get a confirmation email and your move will be booked. After that you can call us and we can talk and help you with everything you need and answer all your questions.If you choose to get an offer, press the pyydä tarjous button and we will send you an offer based on the details you have provided as soon as possible. - Jos varaat muuton suoraan, saat vahvistussähköpostin ja muutto kirjataan kalenteriimme. Tämän jälkeen voit soittaa meille ja voimme vastata kysyksiisi tai muihin.- Jos päätät pyytää tarjousta, niin paina pyydä tarjousta - painiketta. Lähetämme sinulle tarjouksen antamiesi tietojen perusteella niin pian kuin mahdollista.
  • Vapaa Aika

  • Varattu Aika

  Yhteenveto:

  Lisääpalveluiden kokonaishinta:

  0

  Sähköposti lähetetty onnistuneesti

  Sähköposti lähetetty onnistuneesti

  "Jos sinulla on mitään kysyttävää täyttäessäsi muuttolomaketta voit soittaa asiakaspalveluumme ja avustamme sinua 030 450 4700"