fbpx

EZ Palvelut

EZ palvelut - muutot aivan uudella tasolla

Muuttaminen meidän kanssa on helppoa. Vaikka kyseessä olisi kotimuutto, yritysmuutto tai piensiirtö on tärkeä että saat ammatimaisen palvelun alusta loppuun asti.

Tavoitteemme on antaa sinulle paras mahdollinen ja stressivapaa kokemus. Tiimimme on tehty vahvoista, motivoituneista ja nuorista työntekijöistä. 

Meidän tuntiveloitus mallilla maksat vain tehdystä työstä ja et maksa mitään ylihinnoiteltua urakkahintoja.

EZPalvelut_muuttopalvelu_muutot_muuttoauto

Tarjoamme eri kokoisia autoja eri tarpeisiin. Kokemuksellamme muuttomiehet tietävät kuinka täyttää muuttoauton parhaiten ja tilaa säästäen. Tämä auttaa meitä myös olemaan nopeita ja tehokkaita. Meillä on monta erilaista muuttovaihtoehtoa ja räätälöidään sinulle sopivin tarjous.

Muuton yhdeydessä tarjoamme myös pienkuljetuksia kuten esimerkiksi sohvan tai jonkun muun kalusteen kuljetus toiseen osoitteeseen. Olemme hyvin joustavia ja aina yritämme että aikataulut sopii parhaiten teille.

Muuton yhteydessä teemme myös vanhojen kalusteiden vientiä sorttiasemalle.

LISä PALVELUT
Hoidamme muuton puolestasi, kokonaan

Muuttoon liittyy monta eri asiaa kuten vaikkapa huonekalujen suojaaminen ja vanhojen huonekalujen hävittäminen. Sinun ei tarvitse järjestää näitä eri paikoista tai hoitaa itse, voit antaa meidän tehdä nämä ja muut lisäpalvelut kätevästi muuttosi yhteydessä.

Paras tapa varmistaa että kaikki tavarasi pysyvät täydellisessä kunnossa on valita suojauspalvelu. Tällöin työntekijämme käärivät kaikki haluamanne huonekalut kiristekalvoon. Suojauspalveluita meillä on huonekaluille ja myös lattialle.

Sinun ei tarvitse soittaa erikseen putkimiehestä tai muuta henkilöä irrottamaan tai asentamaan pyykinpesukoneesi, hoidamme tämän muuton yhteydessä nopeasti ja turvallisesti.

Jos sinulla on iso kaappi tai sänky joka ei mahdu asunnosta kokonaisena muutossa, voimme irrottaa sen osiin ja kasata uudelleen uudessa kodissa.

Jos tarvitset päästä eroon vanhoista tai rikkinäisistä huonekaluista voimme viedä ne sorttiasemalle muuton jälkeen helposti ilman että sinun täytyy ottaa näitä mukaan viemään tilaa uudessa kodissa

Yrityksen muuttaminen voi olla hankala homma, etenkin jos yrityksellä on paljon arvokkaita työtarvikkeita ja elektroniikkaa. Jotta yrityksesi muutto sujuisi mahdollisimman helposti, on parempi jättää homma alanammattilaisille!  
 
Meidän muuttotiimimme tarjoaa yrityksellesi täyden palvelun muuttokokemuksen, johon sisältyy tavaroiden pakkaus, huonekalujen purku ja kokoaminen, muuttotarvikkeet sekä kuljetus, lastaus ja purkaminen. Hoidamme myös tarvittaessa ylimääräiset ja käyttämättömät tavarat kierrätyskeskukseen, niin teidän ei tarvitse huolehtia niistä.
 
Tarvitsetko joustoa yrityksesi muutossa? Meidän asiakkaanamme pystyt hyödyntämään varastointipalveluamme, jossa voit säilyttää yrityksesi tavaroita, kunnes tarvitset niitä.  
 
Olipa teillä sitten vain muutama laatikko tai toimiston täydeltä tavaraa, me tarjoamme teille helpoimmat muuttoratkaisut tarpeenne mukaan!

ylimäräistä tavaraa? Me löydämme niille uuden kodin!

EZ Palvelut aloittivat yhteistyön VAILLA VAKINAISTA ASUNTOA RY:n kanssa. Autamme VVARY:tä tarjoamaan käytettyjä huonekaluja ja kodin tavaroita ihmisille joilla ei välttämättä ole sellaisiin varaa. Kierrätämme käytetyt huonekalusi hyvään tarkoitukseen. Näin tuemme ilmastoa sekä vähävarasia ihmisiä. Vva ry toimii kolmannella sektorilla asunnottomien edunvalvojana vaikuttaen yksilötasolla kunkin asunnottoman tilanteeseen sekä yhteiskunnallisella tasolla lainsäädäntöön.

Muutto sujuu paremmin kun on oikeat muuttotarvikkeet!

Meiltä voit saada kaikki tarvittavat muuton sijaistuotteet. Toimitamme muuttolaatikot ja muut toutteet suoraan kotiovellesi. 

Tarjoamme myös suojauspalvelua, jossa muuttomiehemme hoitavat tavaroiden suojaamisen. Vaihtoehtoisesti voit ostaa materiaalit ja tehdä tämän itse. 

Varastotilaa tarvitset usein muuton yhteydessä, jos esimerkiksi et halua kuljettaa kaikkia tavaroitasi saman tien uuteen kotiin. Varastotilaa voit tarvita myös silloin, kun muutat väliaikaiseen asuntoon ja varsinainen kotisi on remontissa tai vasta rakenteilla.
 
Tarjoamme varastointi palvelut yksityis sekä yritys-asiakkaamme. Yrityksemme voi varastoida taloutesi tavarat väliaikaisesti tai pidemmän aikan. Varastointipalvelulla ei ole minimi vuokra-aikaa! 
 
Varastomme ovat turvallisia ja puhtaita ja varaston sisään päääse ainoastaan EZ Palvelun henkilökunnan kanssa. 

Muuttovinkit

Merkitse muuttolaatikosi

Voit merkitä mikä muuttolaatikko menee mihinkin huoneeseen, näin muuttomiesten ei tarvitse kysyä erikseen jokaisesta laatikosta ja myöhemmin sinun ei tarvitse raahata painavia laatikoita oikeisiin paikkoihin. Merkitse lasia sisältävin laatikoihin "helposti särkyvä" ja erityisten painaviin laatikoihin "painava".

valmistele huonekalut kannettaviksi

Muista tyhjentää tavarat kaapeista, poistaa kaikki hyllyt ja teipata ovet kiinni. Jalkojen poistaminen sängystä on helppo ja nopea tapa säästää paljon tilaa muuttoautoissa. Muista teipata pyykinpesukoneen putket kiinni koneeseen.

muista liittymät

Muuton yhteydessä on paljon muistettavaa, kuten myös osoitteenmuutokset, sähkösopimuksen vaihto ja muiden sopimusten tekeminen

ota tauko pakkaamisesta

Muista myös rentoutua muuton keskellä, me pidämme huolen että kaikki sujuu juuri niin kuin pitääkin!