fbpx

EZ Palvelut

Muuttaminen uudella
tasolla

Muuttaminen meidän kanssa on helppoa

Muuttopäivä voi olla erittäin stressaava. Tavoitteemme on antaa sinulle paras mahdollinen ja stressivapaa kokemus. Tiimimme on tehty vahvoista, motivoituneista ja nuorista työntekijöistä. 

Meidän hyvin suunnittelemallamme hintamallilla maksat vain muuton kestosta, ilman lisäkuluja.

Hinta on sama viikonloppuisin ja lisää helpotusta muuttoon saat valitsemalla lisäpalveluitamme kuten esim. huonekalujen kääriminen suojamuoviin tai pesukoneen irrotus ja asennus. 

 

LISäPALVELUT
Hoidamme muuton puolestasi, kokonaan

Muuttoon liittyy monta eri asiaa kuten vaikkapa huonekalujen suojaaminen ja vanhojen huonekalujen hävittäminen. Sinun ei tarvitse järjestää näitä eri paikoista tai hoitaa itse, voit antaa meidän tehdä nämä ja muut lisäpalvelut kätevästi muuttosi yhteydessä.

Paras tapa varmistaa että kaikki tavarasi pysyvät täydellisessä kunnossa on valita suojauspalvelu. Tällöin työntekijämme käärivät kaikki haluamanne huonekalut kiristekalvoon. Suojauspalveluita meillä on huonekaluille ja myös lattialle.

Sinun ei tarvitse soittaa erikseen putkimiehestä tai muuta henkilöä irrottamaan tai asentamaan pyykinpesukoneesi, hoidamme tämän muuton yhteydessä nopeasti ja turvallisesti.

Jos sinulla on iso kaappi tai sänky joka ei mahdu asunnosta kokonaisena muutossa, voimme irrottaa sen osiin ja kasata uudelleen uudessa kodissa.

Jos tarvitset päästä eroon vanhoista tai rikkinäisistä huonekaluista voimme viedä ne sorttiasemalle muuton jälkeen helposti ilman että sinun täytyy ottaa näitä mukaan viemään tilaa uudessa kodissa

Anna meidän valita oikea paketti juuri sinulle

Tarjoamme eri kokoisia autoja eri tarpeisiin. Kokemuksellamme muuttomiehet tietävät kuinka täyttää muuttoauton parhaiten ja tilaa säästäen. Tämä auttaa meitä myös olemaan nopeita ja tehokkaita. Meillä on monta erilaista muuttovaihtoehtoa juuri sinulle.

Meidän suosituin ja tehokkain paketti on kolmen muuttomiehen tiimi. Tämä vaihtoehto nopeuttaa muuttoa varsinkin jos taloissa ei ole hissejä. Älä maksa turhaan ylihinnoiteltua urakkahintaa, EZ Palveluilla maksat vain tehdystä työstä. Pyydä tarjous nyt ja anna meidän valita sinulle sopivin muuttopaketti!

Muutto sujuu paremmin kun on oikeat tarvikkeet

Meiltä voit saada kaikki tarvittavat muuton sijaistuotteet. Toimitamme muuttolaatikot ja muut toutteet suoraan kotiovellesi. 

Tarjoamme myös suojauspalvelua, jossa muuttomiehemme hoitavat tavaroiden suojaamisen. Vaihtoehtoisesti voit ostaa materiaalit ja tehdä tämän itse. 

Muuttovinkit

Merkitse muuttolaatikosi

Voit merkitä mikä muuttolaatikko menee mihinkin huoneeseen, näin muuttomiesten ei tarvitse kysyä erikseen jokaisesta laatikosta ja myöhemmin sinun ei tarvitse raahata painavia laatikoita oikeisiin paikkoihin. Merkitse lasia sisältävin laatikoihin "helposti särkyvä" ja erityisten painaviin laatikoihin "painava".

valmistele huonekalut kannettaviksi

Muista tyhjentää tavarat kaapeista, poistaa kaikki hyllyt ja teipata ovet kiinni. Jalkojen poistaminen sängystä on helppo ja nopea tapa säästää paljon tilaa muuttoautoissa. Muista teipata pyykinpesukoneen putket kiinni koneeseen.

muista liittymät

Muuton yhteydessä on paljon muistettavaa, kuten myös osoitteenmuutokset, sähkösopimuksen vaihto ja muiden sopimusten tekeminen

ota tauko pakkaamisesta

Muista myös rentoutua muuton keskellä, me pidämme huolen että kaikki sujuu juuri niin kuin pitääkin!

Just finished moving today and it was our 1st time to hire a professional moving company. And it was perfect!They came on time, handled every thing with care, and also very quickly.Highly recommended 👍
Ahmed Bassiouny
11:41 28 Oct 21
EZ palvelut pelasti meidät viikon varoitusajalla toiselta muuttofirmalta, joka teki oharit. Asiakaspavelu oli selkeää ja hyvää, asiat toimivat sovitusti. Muuttajat tulivat hyvissä ajoin paikalle ja hoitivat homman erittäin tehokkaasti ja hyvin. Arvio auton koosta ym meni nappiin. Muutossa kesti vähän yli arvioidun ajan ja lisälaskutus meni juuri sopimuksen mukaisesti.Voin vahvasti suositella yritystä!
Salla S
05:33 14 Oct 21
I have changed a lot and for the first time I received prompt and matter-of-fact relocation assistance. Young and well behaved people. Excellent value for money. Billing only starts at the door, not from “Kerava”. The hustle and bustle of other moving companies has started with pricing, etc., right from the “glove! If necessary, I will always use EZ Services in the future !!Customer service was also excellent in agreeing on things. I appreciate it !! 😊
Satu Kurki
14:01 06 Sep 21
Vanhempieni muutto sujui loistavasti 2.9.21. Muuttomiehet olivat reippaita ja lisäksi huolellisia kalusteiden suojauksessa, mitään ei siis mennyt rikki.Suosittelen tätä muutto yritystä ! Vanhemmilleni ja minulle jäi hyvä mieli !
Henry Korpela
02:39 05 Sep 21
Kiitos hienosti sujuneesta muutosta Espoossa! Erityismaininta ystävällisestä, kohteliaasta ja täsmällisestä palvelusta🌻
Minna Ahokas
07:47 20 Aug 21
Loistava ja avuliaat pojat. Aivan huippu palvelu.
Sami Mälkki
18:13 16 Aug 21
Tehokkaasti ja huolellisesti toteutettu muutto. Myös aspa hoiti todella ketterästi tarjouksen ja vastasi nopeasti kysymyksiin👍
Tarja Oinonen
10:52 16 Aug 21
Ez palvelut oli loistava muuttofirma. En voisi olla tyytyväisempi. Heidän piti poistaa myös liuko-ovi, joka osoittautui hankalaksi irroittaa. Senkin he tekivät taidokkaasti. Arvosana 10+.
Anja Johansson
09:55 02 Aug 21
This was the first move we didn't do ourselves, and after having such a great experience I can't see us doing it again ever.The guys moved our items effectively and fast in the van and to my astonishment everything fit in single trip. Packing was also super careful in a sense that some of the items packaged poorly by me were exceptionally protected.In our destination we didn't have an elevator, but the moving vie staircase was really fast and we had all the furniture in the appartment in no time.Whole move took 3,5h and I couldn't see it being faster. EZ was the most cost effective service and the experience could be no better.
Ville S
05:28 21 Apr 21
Loistavan tehokas ja nopea muutto. Muuttajat olivat ammattimaisia ja mukavia. Hinta-laatu-suhde aivan ylivoimainen. Ihan 6/5 palvelua kaikin puolin!
Milja Henttonen
19:20 01 Mar 21
3 reipasta nuorta miestä hoiti juuri yksiöni muuton ja aikaa meni tasan tunti. Olivat ajoissa, jopa ennakkoon paikalla. ei turhia vitkasteluja. Ystävällisiä, hyvän tuulisia, ammattimaisia ja erittäin reippaita, komeitakin kaiken kukkuraksi. ihana stressitön muutto. Suosittelen! Iso kiitos muuttoporukalle! 🥳☺️👌
Mira Alexandra
10:00 04 Dec 20
Erittäin vahva suositus! Muutto meni ajallaan, nopeasti ja edullisesti.
Lisbeth Weckman
09:59 01 Dec 20
Aikataulutus, tehokkuus, nopea toiminta ja iloinen asiakaspalvelu muutossa.
Marika Lundahl
14:50 25 Oct 20
Very fast and friendly. Great service!
Hanny Le
11:53 26 Sep 20
Rivakasti suoritettu, mallikas muutto kaksiosta kaksioon saman kaupungin sisällä. Selkeä hinnoittelu ja ystävällinen palvelu. Huumoriakin riitti kaiken kalustehässäkän ja laatikkomeren keskellä. Lämmin suositus! 🙂👍👍👍
Anu Flinck
06:22 03 Sep 20
Muutto ja laatikoiden vuokraus meni mainiosti, pieniin muutoksiinkin ehdittiin reagoida täysin. Selkeä ja suoraviivainen hinnoittelu 👍 Lämmin suositus👌👍😊
Nina Helpiö
09:04 02 Aug 20
Täsmällisesti, hyvin tehokkaasti ja turvallisesti sujui kolmion kaikkien tavaroiden muutto. Aivan loistavaa palvelua, vahva suositus tälle porukalle!
Mira Leskinen
13:34 18 Jul 20
Loistavaa palvelua! Pojat kokosivat isot huonekaluni nopeasti ja ammattitaidolla. Voin lämpimästi suositella. 🙂
Mari Kilponen
05:11 16 Jul 20
nopeus, tehokkuus, täsmällisyys, tarkkuus
Mikko Pilssari
19:06 11 Jul 20
They were the fastest and most efficient movers we have ever had! Filip, Porche and Dimi were there best!
Ken Davis
13:06 04 Jul 20
Erittäin hyvää asiakaspalvelua! Muuton aikaistaminen tunnilla lyhyellä varoitusajalla onnistui, muuttomiehet olivat ripeitä ja varovaisia tavaroiden kanssa ja ennen kaikkea ystävällisiä. Suosittelen todella ja käytän firmaa itse toistekin. 5/5!
Johanna Pippingsköld
16:34 29 Jun 20
Moving service from Finland to Sweden was very competitive, professional and on-time. Every thing went perfect. No scartches, no damage and no complains from neighbours. Thanks EZ Palvelut!. Highly recommended!
Narendar Kumar Khatri
07:28 09 Jun 20
Great service. The team were really helpful and prepared. Would definitely recommend!
Carey Jääskeläinen
20:10 06 Jun 20
miehet tekivät muuton todella nopeasti ja olivat todella mukavia. suosittelen ❤
Minttu Lindström
16:41 31 Jan 20
Nopea ja huolellinen kotisiivous. Suosittelen.
Merit Palas
12:54 16 Dec 19
Excellent service from EZ palvelut. I can recommend their services : they assembled a sofa for me and they were efficient and friendly. They really do make life easier!
Aurelia Deflandre
17:54 08 Dec 19
Nopealla aikataululla saimme ammattitaitoiset maalarit, siivouksen ja muuton. Työnjälki erittäin siistiä, palvelu ystävällistä. Helppoa kun kaikki palvelut samalta yritykseltä Jatkossa aijomme käyttää palveluitanne. Suosittelen.
Linda Koskinen
12:13 23 Nov 19
Erittäin hyvä palvelu! kiitos! 🙂
Sini Silver
17:47 15 Nov 19
Muutto sujui joustavasti ja palvelu oli oikein hyvää ja ystävällistä. Tavarat kannettiin kohteessa suoraan paikalleen ja muutenkin työ ole huolellista - suosittelen!
Mira Korpivaara
21:37 17 Oct 19
Tilasin muuttopalvelua vanhemmilleni, jotka ovat hieman vanhempia henkilöitä ja itse kiinni töissä. Muutto saatiin sovittua hyvin tiukalla aikataululla erittäin helposti ja mikä vielä parempaa saatiin myös samalla muutto -siivous. Kiitos siinäkin asiakaspalvelijan joka osasi esittää lisäkysymykset. EZ -Palvelut hoitivat muuton erittäin nopeasti sekä avustivat myös tavaroiden asettamisessa. Iso kiitos avustanne. Tulen varmasti suosittelemaan palveluanne myös ystäville/läheisille! 🙂
Ranza Diven
10:50 11 Oct 19
5/5! Hyvää hommaa, suosittelen!
Marija Atanasovska
15:26 08 Oct 19
Tilasin siivouksen viikonlopuksi ennen asuntonäyttöä. Ajan sopiminen onnistui joustavasti ja siivooja teki erinomaista jälkeä ja oli erittäin mukavan oloinen!
Janika Aittokoski
15:11 06 Oct 19
EZ Palvelut hoiti muuttoni ja pelkkää hyvää sanomista! Keikka hoitui nopeasti ja ongelmitta, pojat oli ystävällisiä ja tekivät työn kokemuksella ja hyvällä laadulla.
Iiris Sallinen
14:05 06 Oct 19
js_loader