EZ Palvelut

'Muutto'


Muutto on ihmisillä asuin- tai oleskelupaikan tai kodin vaihtamista. Muuton syynä voi olla esimerkiksi aikuistuminen, avioituminen, opintojen aloittaminen tai työpaikan saaminen. Muutto voi tapahtua saman asuinalueen tai kaupungin sisällä, tai se voi suuntautua ulkomaille.

EZ Palvelut

Muuttaminen uudella tasolla

Muuttaminen meidän kanssa on helppoa. Vaikka kyseessä olisi kotimuutto, yritysmuutto tai piensiirtö on tärkeä että saat ammatimaisen palvelun alusta loppuun asti.

Tavoitteemme on antaa sinulle paras mahdollinen ja stressivapaa kokemus. Tiimimme on tehty vahvoista, motivoituneista ja nuorista työntekijöistä. 

Meidän tuntiveloitus mallilla maksat vain tehdystä työstä ja et maksa mitään ylihinnoiteltua urakkahintoja.

END-TO-END

Teemme sinulle kotoisan olon jo ennen kun purat muuttolaatikkosi

life made easy

kotimuutto

Tarjoamme eri kokoisia autoja eri tarpeisiin. Kokemuksellamme muuttomiehet tietävät kuinka täyttää muuttoauton parhaiten ja tilaa säästäen. Tämä auttaa meitä myös olemaan nopeita ja tehokkaita. Meillä on monta erilaista muuttovaihtoehtoa ja räätälöidään sinulle sopivin tarjous.

Muuton yhdeydessä tarjoamme myös pienkuljetuksia kuten esimerkiksi sohvan tai jonkun muun kalusteen kuljetus toiseen osoitteeseen. Olemme hyvin joustavia ja aina yritämme että aikataulut sopii parhaiten teille.

Muuton yhteydessä teemme myös vanhojen kalusteiden vientiä sorttiasemalle.

💚 Ilmainen suunnittelu ja arviokäynti

Jotta oman muuttosi suunnittelu olisi sinulle mahdollisimman helppoa, EZ Palveluiden ammattilaiset tarjoavat asiakkailleen ilmaisen suunnittelukäynnin. Suunnittelukäynti voidaan pitää paikan päällä muutettavassa kohteessa tai virtuaalisesti etätapaamisena, mikä vaan on sinulle helpoin tapa. Ammattitaitoiset konsulttimme selittävät prosessin tarjoamalla tiiviin muuttoa edeltävän konsultoinnin osana räätälöityä muuttopakettia. He antavat muutollesi aika-arvion, ehdottavat, mitä esineitä on hyvä suojata ja antavat hyödyllisiä vinkkejä muuttosi helpottamiseksi. Mielestämme on tärkeää ohjata sinut prosessin läpi ennen kuin aloitat muuttomatkasi kanssamme. Jos sinulla on kysyttävää muuttoa edeltävän sunnittelukäynnin aikana, konsulttisi vastaa niihin mielellään.

Muuttomies ja Muuttopalvelu Espoo, Helsinki, Vantaa & muu Suomi.
LISäPALVELUT
Hoidamme muuton puolestasi, kokonaan

Muuttoon liittyy monta eri asiaa kuten vaikkapa huonekalujen suojaaminen ja vanhojen huonekalujen hävittäminen. Sinun ei tarvitse järjestää näitä eri paikoista tai hoitaa itse, voit antaa meidän tehdä nämä ja muut lisäpalvelut kätevästi muuttosi yhteydessä.

Paras tapa varmistaa että kaikki tavarasi pysyvät täydellisessä kunnossa on valita suojauspalvelu. Tällöin työntekijämme käärivät kaikki haluamanne huonekalut kiristekalvoon. Suojauspalveluita meillä on huonekaluille ja myös lattialle.

Sinun ei tarvitse soittaa erikseen putkimiehestä tai muuta henkilöä irrottamaan tai asentamaan pyykinpesukoneesi, hoidamme tämän muuton yhteydessä nopeasti ja turvallisesti.

Jos sinulla on iso kaappi tai sänky joka ei mahdu asunnosta kokonaisena muutossa, voimme irrottaa sen osiin ja kasata uudelleen uudessa kodissa.

Jos tarvitset päästä eroon vanhoista tai rikkinäisistä huonekaluista voimme viedä ne sorttiasemalle muuton jälkeen helposti ilman että sinun täytyy ottaa näitä mukaan viemään tilaa uudessa kodissa

life made easy

yritysmuutto

Yrityksen muuttaminen voi olla hankala homma, etenkin jos yrityksellä on paljon arvokkaita työtarvikkeita ja elektroniikkaa. Jotta yrityksesi muutto sujuisi mahdollisimman helposti, on parempi jättää homma alanammattilaisille!  
 
Meidän muuttotiimimme tarjoaa yrityksellesi täyden palvelun muuttokokemuksen, johon sisältyy tavaroiden pakkaus, huonekalujen purku ja kokoaminen, muuttotarvikkeet sekä kuljetus, lastaus ja purkaminen. Hoidamme myös tarvittaessa ylimääräiset ja käyttämättömät tavarat kierrätyskeskukseen, niin teidän ei tarvitse huolehtia niistä.
 
Tarvitsetko joustoa yrityksesi muutossa? Meidän asiakkaanamme pystyt hyödyntämään varastointipalveluamme, jossa voit säilyttää yrityksesi tavaroita, kunnes tarvitset niitä.
 
Olipa teillä sitten vain muutama laatikko tai toimiston täydeltä tavaraa, me tarjoamme teille helpoimmat muuttoratkaisut tarpeenne mukaan!

Muutto sujuu paremmin kun on oikeat muuttotarvikkeet!

Meiltä voit saada kaikki tarvittavat muuton sijaistuotteet. Toimitamme muuttolaatikot ja muut toutteet suoraan kotiovellesi. 

Tarjoamme myös pakkauspalvelua, jossa muuttomiehemme hoitavat tavaroiden suojaamisen. Vaihtoehtoisesti voit ostaa materiaalit ja tehdä tämän itse. 

ktn siivouspalvelut

muuttosiivous

Aloitimme yhteistyö KTN-Siivouspalvelun kanssa, joten teemme muuttostasi entistä helpompaa! Huolellinen muuttosiivous takaa sen, että pääset keskittymään uuteen kotiisi. KTN huolehtii räätälöidysti entisen ja uuden kotisi puhtaudesta, EZ palvelut hoitaa pakkaamisen ja muuton sekä tavaroiden purkamisen oikeille paikoilleen. Sinun tehtäväksesi jää uudesta kodista nauttiminen. 

life made easy

muuttovinkit

📦 Merkitse muuttolaatikosi

Voit merkitä mikä muuttolaatikko menee mihinkin huoneeseen, näin muuttomiesten ei tarvitse kysyä erikseen jokaisesta laatikosta ja myöhemmin sinun ei tarvitse raahata painavia laatikoita oikeisiin paikkoihin. Merkitse lasia sisältävin laatikoihin “helposti särkyvä” ja erityisten painaviin laatikoihin “painava”.

🛋 Valmistele huonekalut kannettaviksi

Muista tyhjentää tavarat kaapeista, poistaa kaikki hyllyt ja teipata ovet kiinni. Jalkojen poistaminen sängystä on helppo ja nopea tapa säästää paljon tilaa muuttoautoissa. Muista teipata pyykinpesukoneen putket kiinni koneeseen.

📃 Muista liittymät

Muuton yhteydessä on paljon muistettavaa, kuten myös osoitteenmuutokset, sähkösopimuksen vaihto ja muiden sopimusten tekeminen.

0 +
Muuttoja
0 /5
Asiakastyytyväisyys
0
Muuttomiehiä

VARASTOINTI

Tarjoamme varastointi palvelut yksityis sekä yritys-asiakkaamme. Yrityksemme voi varastoida taloutesi tavarat väliaikaisestitai pidemmän aikan. Varastointipalvelulla ei ole minimi vuokra-aikaa! 

Usein kysyttyä

Kun vastaanotamme tarjouspyyntösi, lähetämme sinulle personoidun tarjouksen niin pian kuin mahdollista. Sen jälkeen voimme sopia suunnittelukäynnin kotiisi, jotta voimme suunnitella kanssasi muuttoa ja antaa paremman aika-arvion muutollesi. Mikäli tarvitset muuttolaatikoita tai pakkausmateriaaleja, voimme sopia niiden toimituksesta yhdessä. Toimitamme ja noudamme muuttolaatikoita arkisin klo 15-20 välisenä aikana.

Mitä aiemmin, sen parempi! Kalenterimme täyttyy nopeaa vauhtia, ja mitä aiemmin varaat muuton, sitä enemmän aikaa meillä on suunnitella muuttosi jokainen yksityiskohta. 

Kyllä, yleensä muuttopäivän vaihtaminen onnistuu tarpeidesi mukaan. Joskus se ei kuitenkaan ole mahdollista, riippuen muuttopäivästä ja muuttotiimien aikatauluista. 

Asiakaspalvelumme on auki Ma-Pe klo: 09:00-17:00. Muuttajamme ovat saatavilla joka päivä!

Kyllä muuttajamme ovat vakuutettuja, ja heillä on myös korkealaatuiset varusteet ja turvallisuusmääräykset.

Tällä hetkellä emme tarjoa pianon kuljetuksia.

Valmiina muuttoon?