fbpx

EZ Palvelut

Espoon tehokkain muuttopalvelu

EZ Palvelut

Muuttaminen uudella tasolla

Muuttaminen kanssamme on helppoa. Vaikka kyseessä olisi kotimuutto, yritysmuutto tai pienten tavaroiden kuljetuspalvelu on tärkeää, että saat ammattimaisen palvelun alusta loppuun.

Tavoitteemme on antaa sinulle paras mahdollinen ja stressivapaa kokemus. Tiimimme on tehty vahvoista, motivoituneista ja nuorista työntekijöistä.

Tarjoamme tuntiveloitus tai urakkahintaa. 

Enemmän kuin muuttopalvelu

Teemme sinulle kotoisan olon jo ennen kun purat muuttolaatikkosi

life made easy

Kotimuutto

Tarjoamme eri kokoisia autoja eri tarpeisiin.

Kokemuksellamme muuttomiehet tietävät kuinka muuttoauto täytetään parhaiten ja tilaa säästäen. Tämä auttaa meitä myös olemaan nopeita ja tehokkaita. Meillä on monta erilaista muuttovaihtoehtoa, joista räätälöimme sinulle sopivimman tarjouksen.

 

Urakkahinnan etu on se, että tiedät muuton lopullisen kokonaishinnan heti etukäteen. Kuitenkin urakkahintaa laskiessa meidän täytyy ottaa huomioon mahdolliset ongelmat tai tilanteet joita voi tulla eteen muuton aikana. Urakkahinta on suositeltu vaihtoehto kun kyseessä on monta tuntia kestävä muutto kuten muutto isosta kohteesta isolla tavaramäärällä tai jos kyseessä on pitkän matkan muutto.

Tuntihintaisen muuttohinnan etu taas on se, että maksat vain muuton kestosta. Laskutus alkaa vasta kun muuttomiehet saapuvat kohteeseen ja loppuu heti kun muutto on valmis. Suosittelemme tuntihintaa pienemmille ja nopeammille muutoille joita ovat yleensä normaalikokoiset kodit normimäärällä tavaraa.

Muuton yhteydessä tarjoamme myös pienkuljetuksia kuten esimerkiksi sohvan, tai jonkun muun kalusteen kuljetuksen toiseen osoitteeseen.

Muuton yhteydessä voimme myös toimittaa vanhat kalusteenne suoraan sorttiasemalle.

💚 Ilmainen suunnittelu ja arviokäynti

Jotta oman muuttosi suunnittelu olisi sinulle mahdollisimman helppoa, EZ Palveluiden ammattilaiset tarjoavat asiakkailleen ilmaisen suunnittelukäynnin.

Suunnittelukäynti voidaan pitää paikan päällä muutettavassa kohteessa tai virtuaalisesti etätapaamisena, mikä vaan on sinulle helpoin tapa.

Teemme muutollesi aika-arvion, ehdotamme mitä esineitä on hyvä suojata ja annamme hyödyllisiä vinkkejä muuttosi helpottamiseksi.

Mielestämme on tärkeää ohjata sinut prosessin läpi ennen kuin aloitat muuttomatkasi kanssamme. Jos sinulla on kysyttävää muuttoa edeltävän sunnittelukäynnin aikana, vastaamme niihin mielellämme.

Muuttomies ja Muuttopalvelu Espoo, Helsinki, Vantaa & muu Suomi.

Lisäpalvelut

Hoidamme muuton puolestasi, kokonaan

Muuttoon liittyy monta eri asiaa kuten vaikkapa huonekalujen suojaaminen ja vanhojen huonekalujen hävittäminen. Sinun ei tarvitse järjestää näitä eri paikoista tai hoitaa itse, voit antaa meidän tehdä nämä ja muut lisäpalvelut kätevästi muuttosi yhteydessä.

Paras tapa varmistaa että kaikki tavarasi pysyvät täydellisessä kunnossa on valita suojauspalvelu. Tällöin työntekijämme käärivät kaikki haluamanne huonekalut kiristekalvoon. Suojauspalveluita meillä on huonekaluille ja myös lattialle.

Sinun ei tarvitse soittaa erikseen putkimiehestä tai muuta henkilöä irrottamaan tai asentamaan pyykinpesukoneesi, hoidamme tämän muuton yhteydessä nopeasti ja turvallisesti.

Jos sinulla on iso kaappi tai sänky joka ei mahdu asunnosta kokonaisena muutossa, voimme irrottaa sen osiin ja kasata uudelleen uudessa kodissa.

Jos tarvitset päästä eroon vanhoista tai rikkinäisistä huonekaluista voimme viedä ne sorttiasemalle muuton jälkeen helposti ilman että sinun täytyy ottaa näitä mukaan viemään tilaa uudessa kodissa

life made easy

Yritysmuutto

Yrityksen muuttaminen voi olla hankala homma, etenkin jos yrityksellä on paljon arvokkaita työtarvikkeita ja elektroniikkaa. Jotta yrityksesi muutto sujuisi mahdollisimman helposti, on parempi jättää homma alan ammattilaisille!
 
Meidän muuttotiimimme tarjoaa yrityksellesi täyden palvelun muuttokokemuksen, johon sisältyy tavaroiden pakkaus, huonekalujen purku ja kokoaminen, muuttotarvikkeet sekä kuljetus, lastaus ja purkaminen. Hoidamme myös tarvittaessa ylimääräiset ja tarpeettomat tavarat kierrätyskeskukseen, niin teidän ei tarvitse huolehtia niistä.
 
Tarvitsetko joustoa yrityksesi muutossa? Meidän asiakkaanamme pystyt hyödyntämään varastointipalveluamme, jossa voit säilyttää yrityksesi tavaroita, kunnes tarvitset niitä.
 
Olipa teillä sitten vain muutama laatikko tai toimiston täydeltä tavaraa, me tarjoamme teille helpoimmat muuttoratkaisut tarpeenne mukaan!

Muutto sujuu paremmin kun on oikeat muuttotarvikkeet!

Meiltä saat kaikki muuttoasi varten tarvittavat tarvikkeet ja materiaalit. Toimitamme muuttolaatikot ja muut tuotteet suoraan kotiovellesi. 

Tarjoamme myös pakkauspalvelua, jossa muuttomiehemme hoitavat tavaroiden suojaamisen. Vaihtoehtoisesti voit ostaa materiaalit ja tehdä tämän itse. 

ktn siivouspalvelut

muuttosiivous

Aloitimme yhteistyö KTN-Siivouspalvelun kanssa, joten teemme muuttostasi entistä helpompaa! Huolellinen muuttosiivous takaa sen, että pääset keskittymään uuteen kotiisi.
 
KTN huolehtii räätälöidysti entisen ja uuden kotisi puhtaudesta, EZ palvelut hoitaa pakkaamisen ja muuton sekä tavaroiden purkamisen oikeille paikoilleen. Sinun tehtäväksesi jää uudesta kodista nauttiminen. 

Moderni muuttofirma

muuttovinkit

📦 Merkitse muuttolaatikkosi

Voit merkitä mikä muuttolaatikko menee mihinkin huoneeseen, näin muuttomiesten ei tarvitse kysyä erikseen jokaisesta laatikosta ja myöhemmin sinun ei tarvitse raahata painavia laatikoita oikeisiin paikkoihin. Merkitse lasia tai muuta särkyvää sisältäviin laatikoihin “helposti särkyvä” ja painaviin laatikoihin “painava”.

🛋 Valmistele huonekalut kannettaviksi

Muista tyhjentää tavarat kaapeista, poistaa kaikki hyllyt ja teipata ovet kiinni. Jalkojen irrottaminen sängystä on helppo ja nopea tapa säästää paljon tilaa muuttoautoissa. Muista teipata pyykinpesukoneen putket kiinni koneeseen.

📃 Muista liittymät

Muuton yhteydessä on paljon muistettavaa, kuten myös osoitteenmuutokset, sähkösopimuksen vaihto ja muiden sopimusten tekeminen.

0 +
Muuttoja
0 /5
Asiakastyytyväisyys
0
Muuttomiehiä

Varastointi

Tarjoamme varastointipalvelut yksityis- sekä yritysasiakkaillemme. Voimme varastoida taloutesi tavarat väliaikaisesti tai pidemmäksikin ajaksi.

Varastointipalvelulla ei ole minimi vuokra-aikaa! 

Usein kysyttyä

Kun vastaanotamme tarjouspyyntösi, lähetämme sinulle personoidun tarjouksen niin pian kuin mahdollista. Sen jälkeen voimme sopia suunnittelukäynnin kotiisi, jotta voimme suunnitella kanssasi muuttoa ja antaa paremman aika-arvion muutollesi. Mikäli tarvitset muuttolaatikoita tai pakkausmateriaaleja, voimme sopia niiden toimituksesta yhdessä. Toimitamme ja noudamme muuttolaatikoita arkisin klo 15-20 välisenä aikana.

Mitä aiemmin, sen parempi! Kalenterimme täyttyy nopeaa vauhtia ja mitä aiemmin varaat muuton, sitä enemmän aikaa meillä on suunnitella muuttosi jokainen yksityiskohta. 

Kyllä, yleensä muuttopäivän vaihtaminen onnistuu tarpeidesi mukaan. Joskus se ei kuitenkaan ole mahdollista, riippuen muuttopäivästä ja muuttotiimien aikatauluista. 

Asiakaspalvelumme on auki Ma-Pe klo: 09:00-17:00. Muuttajamme ovat saatavilla joka päivä!

Kyllä muuttajamme ovat vakuutettuja ja heillä on myös korkealaatuiset varusteet ja turvallisuusmääräykset.

Tällä hetkellä emme tarjoa pianon kuljetuksia.

Valmiina muuttoon?