fbpx

EZ Palvelut

Varastointi

Olisiko toiveenasi muuttaa, uudistaa tai vaikka tyhjentää kotiasi? Tai ehkäpä yrityksesi odottaa suurta tavaralähetystä, joka tarvitsee säilytystä? 

Kun nämä, tai monet muut skenaariot, joissa tarvitset turvallista ja puhdasta tilaa tavaroidesi säilyttämiseen painaa mieltäsi, EZ Palvelut tarjoaa sinulle varmasti kätevimmän ratkaisun!

Varastointipalvelulla ei ole minimi vuokra-aikaa!

EZ Palveluilla on tarjota joustavia ratkaisuja. Voit venyttää toimitusaikatauluasi niin pitkälle kuin tarvitset. Yrityksemme voi varastoida taloutesi tavarat väliaikaisesti, kunnes haluat niille kuljetuksen uuteen osoitteeseesi. 

Varastointipalveluidemme kautta pystymme takaamaan yksinkertaisen ja miellyttävän asiakaskokemuksen. Varastointipalvelumme sijaitsee Espoossa, sekä niihin sisältyy nouto- ja toimituspalvelu. Tällä tavoin palvelumme on suunniteltu säästämään aikaasi ja vaivaasi sellaisilla hinnoilla, joihin sinulla on varaa! 

Jos palkkaat muutto- ja varastointipalvelut erikseen, joudut yleensä suunnittelemaan ja aikatauluttamaan toimituksesi hyvin huolellisesti lisäkulujen välttämiseksi.  

 Joskus ihmiset vain tarvitsevat enemmän tilaa, mikä johtaa lisäsäilytystilan hankkimiseen tavaroillesi. Meidän varastointitilamme ovat sekä kodin tavaroillesi että myös yrityksesi tarpeisiin. 

Varastointipalvelu on yksi monista tarjoamistamme palveluista, joilla teemme yritysasiakkaidemme elämästä helpompaa ja stressittömämpää. Yrityksen ylläpito tuo mukanaan paljon kuluja. Eikä ole aina paras idea hankkia erillistä täysikokoista varastotilaa yrityksellesi, joten me tarjoamme teille turvallista ja kustannustehokasta varastointia tarpeidenne mukaisesti.  Varastotiloja on erilaisia ja eri kokoisia monenlaisiin tarpeisiin. Aina kun tarvitset varastosta jotakin, kuljetamme sen sinulle ajasta ja paikasta huolimatta! 

Kaikki palvelut
Saman katon alta

pakkauspalvelut

Me pakkaamme ja suojaamme kaikki haluamasi tavarat ennen kuljetusta. Sinun hommaksesi jää vain palkata meidät ja nauttia prosessin toimivuudesta! 

kuljetus/muuttopalvelut

Meillä on monia eri kokoisia muuttoautoja, joilla voimme kuljettaa esimerkiksi pieniä tavaramääriä, muutamia isompia kalusteita tai jopa koko talouden tavarat kerralla. Myös tärkein voimavaramme; taitavat muuttomiehemme, ovat hommaan koulutettuja ja päteviä asiakaspalvelijoita.  

varastointi

Meidän kautta kodin irtaimiston varastointi onnistuu turvallisesti ja edullisesti. Varastoinnin yhteydessä voimme hoitaa myös irtaimistosi pakkaamisen, suojaamisen sekä kuljettamisen!

USEIN KYSYTTYÄ

Varaston osoite on: 

Ruukinmestarintie 12,

Espoo

Meidän varastotilohin pääse ainoastaan EZ Palvelun henkilokunnan kanssa.

Meidän varastossa ei ole minimiaikaa. Varastomme tavaroitasi niin kauan kun tarvitsee.

Kaikki säilyttämäsi tavarat ovat vakuutettu vakuutusyhtiömme kautta. Meillä on myös valvontakamerat varastollamme, sekä varastoihimme pääsee vain EZ Palveluiden henkilökunnan kanssa.

Me tuemme asiakkaidemme tarpeita!

Filip m

Johtaja

”Olemme kasvaneet yrityksenä nopeasti ja oppineet joka päivä enemmän asiakkaidemme tarpeista. Siksi meillä on etulyöntiasema tehdä elämästänne huomattavasti helpompaa.”

Asiakkaamme ovat uniikkeja ja haluamme sinun liittyvän heidän joukkoon asiakkaaksemme. Voimme luoda tarpeillenne erityiset palvelut, teidän tarvitsee vain luottaa meihin me hoidamme loput.