fbpx

EZ Palvelut

Varastointi

Varastointi


Varastoinnilla tarkoitetaan tavaroiden tai materiaalien säilytystä sille tarkoitetussa paikassa tai tilassa, jota kutsutaan yleensä varastoksi.

EZ Palvelut
EZ Palvelut

Varastointi ratkaisuja tarpeisiisi

Olisiko toiveenasi muuttaa, uudistaa tai vaikka tyhjentää kotiasi? Tai ehkäpä yrityksesi odottaa suurta tavaralähetystä, joka tarvitsee säilytystä? 

Kun nämä, tai monet muut skenaariot, joissa tarvitset turvallista ja puhdasta tilaa tavaroidesi säilyttämiseen painaa mieltäsi, EZ Palvelut tarjoaa sinulle varmasti kätevimmän ratkaisun!

Varastointipalvelulla ei ole minimi vuokra-aikaa!

Varastointi yksityisille

EZ Palveluilla on tarjota joustavia ratkaisuja. Voit venyttää toimitusaikatauluasi niin pitkälle kuin tarvitset. Yrityksemme voi varastoida taloutesi tavarat väliaikaisesti, kunnes haluat niille kuljetuksen uuteen osoitteeseesi. 

Varastointipalveluidemme kautta pystymme takaamaan yksinkertaisen ja miellyttävän asiakaskokemuksen. Varastointipalvelumme sijaitsee Espoossa, sekä niihin sisältyy nouto- ja toimituspalvelu. Tällä tavoin palvelumme on suunniteltu säästämään aikaasi ja vaivaasi sellaisilla hinnoilla, joihin sinulla on varaa! 

Jos palkkaat muutto- ja varastointipalvelut erikseen, joudut yleensä suunnittelemaan ja aikatauluttamaan toimituksesi hyvin huolellisesti lisäkulujen välttämiseksi.

Varastointi yrityksille

Varastointipalvelu on yksi monista tarjoamistamme palveluista, joilla teemme yritysasiakkaidemme elämästä helpompaa ja stressittömämpää. Yrityksen ylläpito tuo mukanaan paljon kuluja. Eikä ole aina paras idea hankkia erillistä täysikokoista varastotilaa yrityksellesi, joten me tarjoamme teille turvallista ja kustannustehokasta varastointia tarpeidenne mukaisesti.  Varastotiloja on erilaisia ja eri kokoisia monenlaisiin tarpeisiin. Aina kun tarvitset varastosta jotakin, kuljetamme sen sinulle ajasta ja paikasta huolimatta! 

Stress-free moving

miksi käyttää varastointipalveluamme?

Usein kysyttyä

Varaston osoite on:

Ruukinmestarintie 12,

Espoo

Meidän varastotilohin pääse ainoastaan EZ Palvelun henkilokunnan kanssa.

Meidän varastossa ei ole minimiaikaa. Varastomme tavaroitasi niin kauan kun tarvitsee.

Kaikki säilyttämäsi tavarat ovat vakuutettu vakuutusyhtiömme kautta. Meillä on myös valvontakamerat varastollamme, sekä varastoihimme pääsee vain EZ Palveluiden henkilökunnan kanssa.