fbpx

EZ Palvelut

'Muuttotarvikkeet'


Muuttolaatikko on vakiomittainen, pinoutuva muovilaatikko, joita myydään ja vuokrataan muuttoja tai muuta kuljetus- tai varastointitarvetta varten. 

EZ Palvelut

Meiltä voit saada kaikki tarvittavat muuton sijaistuotteet

Toimitamme muuttolaatikot ja muut toutteet suoraan kotiovellesi. 

Tarjoamme myös suojauspalvelua, jossa muuttomiehemme hoitavat tavaroiden suojaamisen. Vaihtoehtoisesti voit ostaa materiaalit ja tehdä tämän itse. 

TOIMITTETUNA KOTIOVELLESI

Muuttotarvikkeet

ark. klo 15:00-20:00

Muuttolaatikot

Kiristekalvo

Muovisäkki

Maalarinteippi

Huonekaluteippi

Astiapaperi

Aaltopahvi

Kuplamuovi

life made easy

Pakkauspalvelut

Me pakkaamme toiveidesi mukaan joko kaiken tai vaan pienen osan tavaroistasi koti- tai yritysmuutossa! Meiltä voi valita pakkauspalveluita oman tarpeen mukaan, sillä meiltä löytyy tähän eri tasoja. Pakkauspalvelumme ovat saatavilla myös meille varastoon tuleville tavaroille vaikket ottaisikaan muuttoa meiltä.

Myös yritykset, joilla on pakkausavullemme tarvetta voivat olla vakuuttuneita, että meidän muuttoalan ammattilaiset hoitavat kaiken huolellisesti ja samalla säästävät paljon aikaa työntekijöiltänne. Hyvin koulutetut muuttotiimimme eivät ole ainoastaan muutoissa ammattilaisia, vaan myös huolelisesti suunnitellun ja haastavienkin esineiden pakkausammattilaisia! Näin voimme taata, että tavarasi on hyvin ja turvallisesti suojattu. Muutitpa sitten valokuvia tai muuta henkilökohtaista tavaraa, astioita, vaatteita tai mitä vaan meidän pakkaustiimi hoitaa pakkaamisen jaloistasi pois ja pitää omaisuutesi suojattuna koko muuton ajan.

 

Usein kysyttyä

Suosittelemme aina asiakkaille 1 laatikko per m2 nyrkkisääntöä, mutta tätä voi soveltaa oman pientavaran määrän mukaan.

Huonekaluteippiä käytetään huonekalujen ovien, laatikoiden ja muiden kiinniteippaukseen. Tämä teippi ei jätä liimajälkeä huonekaluihin. Maalarinteippiä käytetään enimmäkseen pitämään lattian suojauspahvi paikallaan tai kulmasuojien kiinnittämiseen. Sitä voit käyttää myös laatikoiden nimeämiseen.

Muuttolaatikoiden mitat ovat 60x40x30 (60L) ja niihin ei tule kansia, mutta ne ovat lomittain ja päällekkäin meneviä.

Suosittelemme lattian suojausta aina mutta erityisesti esim uudessa asunnossa suojaamaan herkkiä lattioita naarmuilta tai talvella märältä ja pikkukiviltä.