fbpx

EZ Palvelut

EZ Palvelut

Muuttaminen uudella tasolla

EZ Palvelut on 2019 syyskuussa kahden veljen perustama perheyritys. Kaikki alkoi alkuvuodesta 2019 kun veljekset aloittivat muuttojen teon sivutyönä pari kertaa kuussa, kunnes huomasivat että työ tuntuu oikealta ja siihen löytyy intoa ja taitoa. EZ Palvelut toimii kahden yrityksen alla : EZ Logistics AY ja EZ Palvelut Enterprises OY.

 

Vuonna 2023 EZ Palveluilla on 7 muuttoautoa ja 25 muuttomiehiä. Toimimme Pääkaupungin seudulla, toimistomme sijaitse Mankaalla Espoossa (Sinikalliontie 2). 

Alussa käytossä oli vain pieni pakettiauto ja veljekset ainoina työntekijöinä, mutta pian huomattiin että työtä oli liikaa vain kahdelle ihmiselle. Vuoden 2020 alussa palkattiin jo ensimmäiset ulkopuoliset työntekijät ja työmäärä kasvoi useisiin keikkoihin päivittäin. Seuraava ongelma olikin, että yksi pakettiauto ei riittänyt suureen ja nopeasti kasvavaan asiakasmäärään. Vain reilu vuosi aloituksesta EZ Palveluilla on 4 muuttoautoa ja 10 nuorta, motivoitunutta ja vahvaa tiimijäsentä jotka tuovat hymyillään positiivisuutta jokaisen asiakkaan muuttopäivään.

Toimintamme lähtökohtana ja tarkoituksena on aina ollut tehdä asiakkaidemme elämästä helpompaa, kuten nimestämmekin ‘EZ (easy) Palvelut’ sen huomaa.

0 +
Muuttoja
0 /5
Asiakastyytyväisyys
0
Muuttomiehiä