fbpx

EZ Palvelut

Tietoa meistä!

EZ Palvelut on 2019 syyskuussa kahden veljen perustama perheyritys. Kaikki alkoi alkuvuodesta 2019 kun veljekset aloittivat muuttojen teon sivutyönä pari kertaa kuussa, kunnes huomasivat että työ tuntuu oikealta ja siihen löytyy intoa ja taitoa. Kauaa ei mennyt kun päätös tehtiin lopettaa päivätyöt ja aloittaa täysi keskittyminen parhaan muuttoyrityksen luomiseen. Yritys, jonka pääpiirteinä on nopeus, laatu ja asiakaspalvelu.

Alussa käytossä oli vain pieni pakettiauto ja veljekset ainoina työntekijöinä, mutta pian huomattiin että työtä oli liikaa vain kahdelle ihmiselle. Vuoden 2020 alussa palkattiin jo ensimmäiset ulkopuoliset työntekijät ja työmäärä kasvoi useisiin keikkoihin päivittäin. Seuraava ongelma olikin, että yksi pakettiauto ei riittänyt suureen ja nopeasti kasvavaan asiakasmäärään. Vain reilu vuosi aloituksesta EZ Palveluilla on 6 muuttoautoa ja 15 nuorta, motivoitunutta ja vahvaa tiimijäsentä jotka tuovat hymyillään positiivisuutta jokaisen asiakkaan muuttopäivään.

Toimintamme lähtökohtana ja tarkoituksena on aina ollut tehdä asiakkaidemme elämästä helpompaa, kuten nimestämmekin ‘EZ (easy) Palvelut’ sen huomaa.

1
Muuttoautoa
0
Muuttomiestä
0 %
Suosittelee
0 +
Muuttoja

Filip M.

Johtaja

Ellimaija K.

Koordinaattori, Asiakaspalvelu

Iiris S.

Koordinaattori

Rakastamme asiakkaitamme

Asiakkaamme ovat uniikkeja ja haluamme sinun liittyvän heidän joukkoon asiakkaaksemme. Voimme luoda tarpeillenne erityiset palvelut, teidän tarvitsee vain luottaa meihin me hoidamme loput.