fbpx

EZ Palvelut

Palkkaisinko muuttofirman vai en

Palkkaisinko muuttofirman vai en

Jos olet koskaan miettinyt tehdäkö muutto itse vai palkata muuttofirma, vastaus on helppo. Muuttofirma tuo muuttoosi monia etuja jopa itse muuton jälkeen. Kun olet selvittänyt milloin ja minne aiot muuttaa päätettävänä on kuinka saada tavarasi paikalle ehjänä ja tehokkaasti. Tässä alla pari syytä miksi kannattaa jättää tämä ammattilaisten tehtäväksi:

1. Muuttomiesten palkkaaminen säästää aikaasi

Monille meistä aika on rahaa, ja alan ammattilaisille tämä tarkoittaa muuton hoitamista tehokkaasti ja järjestyksen kanssa. Työntekijämme ovat koulutettuja ja heillä on kokemusta monista erilaisista asunnoista ja tilanteista mitä muuton aikana saattaa tapahtua. Monesti vastaan tulee odottamattomia pulmia, joihin heillä on ongelmanratkaisu taitoa kokemuksesta. 

Nopeutta muuttoihin tuo opeteltu looginen muuttotapa, jossa työntekijämme osaavat järjestäytyä tehokkaimmalla mahdollisella tavalla ajan säästämiseksi. Tavarat pakataan muuttoautoon kuin Tetriksessä taidolla niin, ettei tavarat pääse liikkumaan tai vaurioittumaan. Tarjoamme myös palvelua jossa muuttomiehet käärivät huonekalusi suojamuoviin ja sinun ei tarvitse tehdä tätä hiki pinnassa tai huolehtia naarmuista ja liasta huonekaluissa.

2. Muuttofirman palkkaaminen voi säästää rahaa pitkän päälle

Etukäteen ajateltuna muuton kustannus voi vaikuttaa epämukavalta jos et ole ennen käyttänyt muuttopalveluita, mutta me olemme nähneet muuttofirman palkkaamisen edut enemmän kuin kerran. Jos esimerkiksi tavaroita ei ole pakattu oikeaoppisesti ohjeiden mukaan ja kuljetat ne itse monikin tavara jota et välttämättä tajunnut edes ajatella voi rikkoutua tai vaurioittua (esim tiesitkö että kuumalla säällä kynttilät voivat tuhota montakin tavaraa muuttolaatikossa). Näiden vahinkojen maksaminen voi helposti tulla nopeasti kalliiksi ja tällöin toivot että olisit palkannut ammattilaiset hoitamaan homman. 

Huolehdimme tavaroistasi kuin omistamme, mikä tarkoittaa että niitä kohdellaan varovaisuudella ja minimoidaan vahingot. Muuttoautoistamme löytyy pehmusteita huonekalujen väliin ja esimerkiksi vahingoittuvat hyvin suojatut tavarat voidaan sitoa liinoilla tai asettaa muiden tavaroiden väliin niin etteivät ne pääse heilumaan. Meillä on kokemusta jopa herkkien huonekasvien kuljettamisesta rikkomatta yhtäkään lehteä!

3. Anna itsellesi stressitön päivä

Muuton suunnittelu ja järjestäminen arjen keskellä on vaativaa ja stressiä tuovaa. Muuttoon liittyy monia muistettavia asioita kuten osoitteiden vaihdos ja stressin keskellä moni asioista myös unohtuu. Palkkaamalla ammattilaiset voit itse keskittyä rauhassa tavaroiden pakkaamiseen ja jättää loput meille. Näin sinulle jää energiaa uuden kodin luomiseen ja vaikka uusien huonekalujen shoppailuun 😉